Zrínyi Nádor

ID Én

2019. december 23. 11:13 - Crult

 Ezt az ID-t választottam, ezt az ID-t így akartam.

Énekeljük együtt!

Jön a karácsony, mióta van kisgyerek újra a családban, azóta a kevésbé viselkedős laza hangulat igencsak a kedvemre való. A gyerekek még őszintén örülnek és nincsenek kialakult felnőtt baromságaik. Nem is kell ezekkel terhelni őket. 

Nézegettem őt és a köztünk kialakult légkört figyeltem. Boldog voltam attól, hogy egész hétvégén egy hangos szó nem volt köztünk. Tudom gyerekként nagyon szerettem, amikor béke és nyugalom vett körbe, most ezt éreztem a fiammal is. Boldog vagyok, hogy ezt képes vagyok a számára biztosítani. Egyszerű dolog ez mégis nagyszerű érzés. 

Igen extrém, jó teljesítményt tudtam nyújtani a munkámban 1-2 másnapos picsogást leszámítva és ez is felettébb  jó érzés, mert hát elbaszni a dolgokat nagyon könnyű és szerencsére nem basztam el. Ez az év is kalandos lett, de 2 éve jöttek a változások és ezek most gyűrűznek be. 2 éve volt egy nagy lépésem a felnőtté válás útján, azóta tart a dolog, volt benne nagyon-nagyon sok érdekes tapasztalás és el is vittek valahova. Minden perce ennek az időszakomnak a nagybetűs élet volt számomra. 

És folytatom...


Folytatom is a posztot. Szóval itt nagy máguskodásról nincs szó, meg a mítoszok sem azok amiket lefestünk, de kellenek, ezek nélkül talajt veszítünk magunk alól.  Két éve költöztem le a földszintre és ott folytattam, ahol a gyermekkorom legsötétebb korszakaiban, a véres mocsokban, de vissza kellett mennem Tvin Píkszbe, mert valami ott maradt belőlem és vissza kellett hoznom onnan. Le kellett győznöm a legsötétebb démonaimat. Könyvet kéne arról az alvilágban eltöltött bolyongásról írni, mert megérne egy misét a dolog az biztos. Most itt megzabolázott démonokkal élve, csak néha is kicsit engedve nekik, azt kell mondanom, hogy egyedülálló vállalkozás volt ez, éreztem az energiákat, olyan lelki alapokat fektettem le, amelyeknek szilárd személyiséget köszönhetek. Persze mindezt, törekvő, mindenen átgázoló, világi lélekkel, a szeretett kibaszott hatalmával, ami megbasz, de úgy, hogy csak még nagyobb szeretet  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kvlt.blog.hu/api/trackback/id/tr2515363344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.